DESPRE NOI

Salut! Salut! Suntem echipa CYBERLIFE si suntem Pasionați De Jocuri!

Salut! Salut! Suntem echipa CYBERLIFE si suntem Pasionați De Jocuri!

Avem o experiență mare și multe realizări în domeniul Esports, organizarea turneelor, evenimentelor offline și transmisiuni online.

Comunitatea moldovenească de gameri și organizatori de evenimente Esports

cyberlife.md a fost fondat în anul 2006 de către Alexandru “Ogre”,proectul consta din clubul de calculatoare “Online-Game” “OG”, un site și servere de CS

În 2019 – Alexei “SpankI” și Taras “PatrikMD” au încercat să revigoreze cultura Esports în Moldova și să facă turnee în mod regulat, deschizând un bootcamp mare și un loc de desfășurare a turneelor, utilizând aces loc ca un loc de antrenament pentru orice echipă doritoare. În așa mod s-a format echipa de CS:GO. Pe lângă toate acestea – baieții ajutau organizația. În același moment, ni s-au alăturat băieți care doreau să facă streaming, să comenteze meciuri și să se dezvolte în această direcție.

În 2019, această echipă a organizat multe turnee în: CS:GO, DOTA2, FIFA19, LOL, etc. Cel mai memorabil a fost „CYBERLIFE | GRANDFINAL”, care a acoperit cele mai populare discipline cu fonduri de premiere impresionante, premii și echipe din străinătate.

În 2020, componența organizatorilor se schimbă, unii oameni părăsesc echipa și câteva completări minore! Proiectul se mută online pentru a sprijini comunitatea de esports! Proiectul trece în mod online pentru a susține comunitatea de Esports!

2021 – 2023 – Am organizat câteva turnee online și ne-am pregătit pentru ceva mai mare!

În 2024 – Sarmezegituza 9, deschiderea clubului de calculatoare cu 50 de PC-uri! Primul turneu din Moldova pentru VALORANT și CS2, o revenire plăcută în modul offline și primirea noilor colegi în echipă!

Echipa

ALEXEI ANDREEV

TARAS MALCOCI

DANIL SOCOLOV

VLADISLAV TSVETKOV

GLEB BELEV

SORIN PLESCA